Жена сгази шестима на автобусна спирка (ВИДЕО)

49-годишната шофьорка бързала по работа и карала с висока скорост

Темпераментна дама не успя да овладее колата си и се вряза в автобусна спирка в Москва. Жената помела чакащите хора, като шестима от тях били ранени тежко, съобщава Lifenews.ru, цитирани от Блиц. Повечето от пострадалите са възрастни хора. Пътният инцидент станал в югоизточната част на руската столица около 15,30 вчера.

Автомобилът "Фолксваген Поло" бил служебен на фармацевтичната компания "Берлин-Хеми". Зад волана била 49-годишната Ирина Калинина.

Тя бързала за поредното зареждане на столичните аптеки, говорела по мобилния си телефон, а както показват и първите данни от разследването на инцидента, е шофирала с превишена скорост.

Очевидци на трагедията, които били на съседната спирка, разказват, че пострадалите били със счупени ръце и крака, както и с много наранявания от метал и стъкло.

"Чухме страшен грохот и видяхме как жената с висока скорост изгуби управлението на колата и се вряза първо в спирката, а после в будката за вестници. Възрастни хора и младо момиче бяха със сериозни травми. Виновната за ПТП-то се размина без наранявания", разказват очевидците на инцидента.