Мария на меден месец в Сен Тропе

Това е мястото, което тя редовно посещаваше с бившия си мъж Димитър Андонов

Фолк певицата Мария ще ходи на меден месец с възлюбения си Християн Гущеров в Сен Тропе. Самата певица твърди, че има хубави спомени от това място, и затова искала именно там да консумира брака си. Приятелките на Мария останаха изненадани от избора й на дестинация. Това е мястото, което тя редовно посещаваше с бившия си мъж Димитър Андонов. Нещо повече - Сен Тропе стана причина и за нейния развод.

През 2012 година Мария отпраши за курорта на Френската ривиера, за да снима нов клип. Оказа се, че по същото време и на същото място Мария се е засякла с вратаря Николай Михайлов. Отварачката отрече любовна авантюра с футболиста, но мъжът й не повярва на нейните думи.

Нещо повече - той сам бе научил, че шофьорът на Мария е личен приятел на Ники. Така той помагал за тайните им срещи, пише "България днес".

"Мария и Ники имаха закачка. Това беше последната капка в и без това лошите й отношения с нейния мъж. Малко след скандала заради Сен Тропе двамата се разделиха окончателно", издадоха тогава близки на певицата.

Поради тази причина близките й не разбират защо Мария настоява именно там да започне бракът й с Християн. Според тях истината е, че по този начин Мара натрива носа на Ники. Отива с друг там, където двамата са се срещали.

"Все пак той предпочете Алисия пред нея. А Мария винаги ще я мрази, защото тя си остава първата любов на Християн", коментират приятелките й.