Коварна магия убива за 2 часа

Заклинанието за пари струва 200 лв., а това за любов - 100

Коварна магия може да убие човек само за няколко часа, твърдят жертви на магове и лоши врачки пред „Всеки ден". Новото зло се казва „черна магия на 14-а степен", а тъй като е скъпа, поръчителите й са предимно богаташи. Бизнесмени масово поръчват чумата на конкурентите си, а озверели жени я прилагат на неверните си мъже или на напористи конкурентки за сърцето на някой мъж. Според запознати резултатът на магията е сигурен на 100% и най-често жертвата бива покосена от инсулт или инфаркт.

Аутопсията на лекарите никога не открива нередности, нито отровни вещества в тялото, които биха могли да доведат до фатален изход. Магията е най-скъпата - близо 40 000 лева, и се прави само от ходжи. Циганки също правели магията на 14-а степен срещу 3 бона, но пък ефектът не бил гарантиран. Повечето бизнесмени знаели за новото зло и непрекъснато треперели дали някой техен враг няма да им спретне скорошна смърт без улики. Затова те ходели при врачки да им изграждат защити, носели амулети и икони.

В последните години се наблюдава голям интерес към окултното, доволни са знайни и незнайни магове. Хората са полудели и виждат в заклинанието своето спасение, независимо от проблемите си. По време на кризата модерни станаха магиите за пари. Ясновидки правели такива за около 200 лева. Те гарантирали бърза печалба по някакъв начин, било то чрез успешен бизнес или пък печалба от тотото. Амулетите за късмет пък се купуват като топъл хляб. Цените им вървят между 30 и 100 лева в зависимост от силата и материала им.

Най-евтина и най-търсена е традиционната магия за любов. Тя върви по около 100-120 лева. Срещу 60-70 лева пък ревнивците се застраховат, че никой няма да погледне половинката им, а ако това се случи - че тя няма да им отвърне на флирта.

Все пак добронамерените магове съветват при проблем да не се втурвате към заклинания. Опитайте да решите проблема сами, ако не можете, обърнете се към специалист. Колкото и безобидна да е една магия, все пак е вмешателство в потока на енергиите, категорични са те.