Дамян Попов: Статуетките не са най-важното!

Добричлията е с награда от БНР за „Не виждам без теб”

Дамян Попов бе удостоен с награда по време на церемония, организирана от Българското национално радио, където бяха раздадени статуетки за 12-те най-силни поп хита на 2014-та. Събитието се състоя в емблематичното 1-во студио, съобщава signal.bg.

Певецът не скри вълнението си по време на церемонията на "7 в 11" и благодари на всички хора, с които работи върху музикалните си проекти. Изпълнителят обаче бе категоричен, че по-важни от статуетките са хората, за които и с които твориш, съмишлениците и онези, които вярват в идеите и мечтите ти.

"Човек трябва на първо място да прави това, което го кара да се чувства истински щастлив, а статуетките са едно признание за трудна, който си положил" - коментира още изпълнителят.

Дамян изпълни "Не виждам без теб" и "Щом те видя" заедно с Миа. И двата сингъла достигнаха до челни позиции в родните чартове. Сред отличените попаднаха и Преслава Пейчева и група "Те", Михаела Филева, Никнейм, Hopa, Пламен Денчев от Х Фактор и др.

"Да твориш в едно неособено плодовито време не е лесно и все пак се оказва, че моята музика през 2014-та е завъртяна над 7310 пъти, благодаря ви приятели без вас просто не става" - споделя още в страницата си изпълнителят.

През 2014 година той реализира няколко сингъла. Всички те успяха да се наредят сред най-излъчваните поп песни в българския ефир. Безспорен лидер е “Не виждам без теб”, а именно нея той изпълни по време на церемонията. Разбира се, дуетът му с Mia “Щом те видя” също прозвуча - хитът, с който Дамян атакува класациите през лятото.

През пролетта на тази година Дамян Попов ще представи втория си самостоятелен албум, който ще бъде съпроводен от концерт. Той ще носи заглавието “Двамата с теб”, а голяма част от песните ще бъдат дуетни.