Седем серийни крадци в ареста

Крими

30-01-2015, 18:09

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пребиха мъж за забележка в Бургас

Задържани са извършителите и голяма част от откриднатите вещи

Седем души са задържани за серия кражби на територията на Равнец, съобщиха от полицията. Служители от Районно управление „Полиция” – Камено са провели специализирана полицейска операция за установяване на извършители на взломни кражби от домове, както и местата, където се пласират крадените вещи.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени и задържани за срок от 24 часа следните криминално проявени и осъждани лица : Х.Х., 19-годишен, В.В., 20-годишен, И.И., 19-годишен, С.А., 21-годишен, П.Ч., 19-годишен, С.А., 18-годишен и В.И., 17-годишен, всички от с. Равнец.

Разкрити и документирани са пет взломни кражби от домове в с. Равнец, при които са отнети аудио-визуална и битова техника, дрехи и един ловен автомат – 12 калибър. Открити са музикални уредби, DVD Players, декодери, плазмени телевизори, печки, газова бутилка и ловен автомат „Чърчил” / отнети от три необитаеми домове и вили в с. Равнец/. Констатирано е, че кражбите са извършени за периода от началото на месец октомври 2014 година до 15.01.т.г. Работата по разкриване и документиране на други случаи продължава от служители на Районно управление „Полиция” – Камено.