Преди 75 години Франк Синтара направи своя дебют на сцена - видео

Стара Загора Лайф

02-02-2015, 08:53

Снимка:

yuotube.com

Автор:

Starazagorautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спомен за Джон Ленън (видео)

23 години без неповторимия Фреди Меркюри-видео

Големият американски актьор и певец почина през 1998г. на 83 години

Популярен е с прозвищата The Voice (Гласът) и Ol' Blue Eyes (Старите сини очи).
На 26-ата церемония по връчване на наградите „Оскар“, Синатра печели статуетката в категорията за най-добра мъжка поддържаща роля за изпълнението си в класиката „Оттук до вечността“ (1953) на режисьора Фред Зинеман.
Първата жена на Синатра е Нанси Барбато. От нея има три деца. През 1951 се жени за холивудската легенда Ава Гарднър. Неговото име се свързва с едни от най-красивите жени на неговото време - Марлен Дитрих, Лорен Бекол, Лана Търнър, Мерилин Монро. През 1960 среща Миа Фароу. Той е на 45, а тя на 20. Женят се през 1966, но две години по-късно се развеждат. Последната му жена е Барбара Маркс, с която остава до края на живота си.
Макар че през целия си живот той отрича каквато и да е връзка с мафията, след неговата смърт се намират безспорни доказателства в документи на ФБР, които сочат наличието на такива връзки. Освен това през целия си живот той се радва на компанията на принцове, крале и президенти.
Точно на 2 февруари 1940г. Синатра излиза за първи път на сцена и прави своя дебют като певец. Да си спомним за големия глас с една от най-известните му песни My Way