Българка "уволни" шефа на лондонския "Риц"

Булевард

02-02-2015, 07:48

Снимка:

Фейсбук, Александра Овчарова

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Вдовецът назначил Александра за певица, но скрил, че имат връзка

Шефът на суперлуксозния хотел “Риц” в Лондон е уволнен заради българка, писа в. “Дейли мейл”. Управителният директор Стивън Боксал загуби работата си, защото назначил приятелката си за певица в ресторанта на петзвездния хотел.

Дамата, описана като Александра Анастас, всъщност е участничка в първото българско музикално риалити - Star Academy. Александра Овчарова-Сандра е 19-годишна, когато се пробва в единственото издание на Star Academy през април-май 2005 г. Смуглата госпожица е седмата отпаднала в шоуто. Александра е родена на 20 август 1985 г. във Велико Търново, но е израснала в Русе, където е завършила и музикалната паралелка в Националното училище по изкуствата проф. “Веселин Стоянов”. След шоуто тя записва пеене в НБУ. Междувременно участва и в X Factor, но не успява да пробие и там.
Завършва бакалавърска степен през 2013 г., след което заминава за Лондон. Запознава се с вдовеца директор на “Риц” по някое време миналата година. Срещат се в нощен клуб в Лондон. Оттогава българката се движи сред висшето общество, отбелязва таблоидът. Тя е гледала представлението на “Цирк дьо солей” от ложата на кралицата в “Роял Албърт хол”, пътувала е бизнес класа до Цюрих и т.н., става ясно от селфитата, които си качва в социалните мрежи. Сменя статуса си във фейсбук на “обвързана” (без да съобщава с кого) преди 5 месеца. А месец по-късно съобщава, че работи като певица в петзвездния “Риц”. По Коледа публикува своя снимка със сина на директора, под която пише: “Беше фантастична година... Не знам как да благодаря на Господ за всичко, което ми се случи. Чувствам се щастлива и обичана.”
Големият грях на г-н Боксал е, че при назначаването на Александра не разкрил пред никого че двамата имат връзка. Заради това собствениците на хотела - братята милиардери сър Фредерик и сър Дейвид Баркли, са бесни.
Преди няколко месеца директорът им представил новата певица, но не споменал, че тя му е любовница. Още тогава те имали известни задръжки по отношение на назначението, защото “Риц” е изключително изискан хотел и обикновено не наема участнички от риалити формати.
В петък 51-годишният Стивън Боксал е подал оставка, пише в неделното си издание “Дейли Мейл”. Оставката му е приета, съобщава говорител на “Риц”. Той отказва да уточни дали Александра все още е на работа в хотела.