Задържаха 40-годишен мъж за убийство в Перник

Крими

02-02-2015, 11:30

Снимка:

pixabay.com

Автор:

SofiaUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Задържаха джебчия-гастрольор от Перник

Заподозреният намушкал с нож жертвата си по време на свада

Задържаха 40-годишен мъж за убийство в Перник, съобщи Агенция "Фокус" по данни от ОД на МВР-Перник. За по-малко от четири часа криминалистите под ръководството на Окръжна прокуратура са разкрили извършителя на престъплението.


Сигнал за намерен мъртъв 35-годишен мъж бил подаден на 1 февруари, около 3, 30 часа. Било съобщено, че инцидентът се разиграл в ресторант в пернишкия кв. „Изток”. Пристигналите на място полицаи и служители на ЦСНМП – Перник констатирали смъртта на мъжа.


Задържан е извършителят- 40-годишният А.М. с арменско гражданство. След свадата той се укрил при сестра си в гр. Радомир. Било изяснено, че жертвата и извършителят се скарали, при което потърпевшия бил намушкан с нож смъртоносно. Мотивите тепърва ще се изясняват.

Трупът на починалия е закаран в Съдебна медицина – Перник за аутопсия. А.М. е криминално проявен, познат с нанасяне на средна телесна повреда, кражба, изнудване, обсебване и шофиране на автомобил с концентрация на алкохол в кръвта над 1, 2 промила. Задържан е за 24 часа и предстои да му бъде повдигнато обвинение.

Започнато е досъдебно производство.