Левски шпионира Локо София в Турция

"Сините" изглеждаха част от заниманието на "железничарите"

Отборът на Левски проведе първата си тренировка за деня като част от подготовката за утрешната контрола с арменския първенец ФК Улисес. Момчетата на Стойчо Стоев излязоха на един от терените на футболен комплекс „Фанатик” малко след 11:00 часа, като изгледаха последните минути от тренировката на Локомотив София, които от вчера също са на подготовка в Анталия.

 

Заниманието на „сините” продължи около 90 минути като треньорският щаб наблегна на упражненията с топка, въпреки лошите метеорологични условия и силния вятър. Първоначално футболистите трябваше да изпълнят комплекс от натоварвания, но всяко задание завършваше с удар за точност към вратата. След това играчите бяха разделени за две двустранни игри, в които Стойчо Стоев даваше своите тактически указания за постройката на тима и начина, по който да се изнася топката.

 

Всички в тима с изключение на Мики Орачев и Боян Йоргачевич се подложиха на пълни натоварвания. Двамата все още са на облекчен режим с леки оплаквания. Утре към отбора ще се присъедини и Антонио Аниете, който е в Гърция. Там той ще получи награда от гръцката футболна федерация. При престоя си в Гърция испанецът става голмайстор с екипа на местния втородивизионен Ники Волос.

Следобедното занимание на тима е от 17:00 ч.