Няма селища в Бургаско без ток, оценяват се щетите

Частичното бедствено положение обаче остава в сила

Частичното бедствено положение остава в сила. Продължава описването на щетите по квартали в Бургаско. Все още на две места в общината се работи активно по отводняването на улиците и по аварии в електропреносната и В и К мрежи.

Ток обаче има във всички селища в Бургаска област. А общински екипи почистват падналите клони от дървета по улиците, след сигнали на граждани. 

В квартал "Долно Езерово" обстановката вече се нормализира и хората са започнали да изнасят отпадъците, следствие на бурята, които ще бъдат събирани от улиците малко по-късно днес от служителиет на "Титан".

Продължава да е затворен пътят Димчево- Присад. По пътя Бургас - Варна има ограничение в участък на околовръстното на Слъчнев бряг.  Движението се извършва през самия комплекс. Работи се по отстраняване на щетите от дъждовете.

Поради свличане на дясната лента на пътя Малко Търново - ГКПП Малко Търново при км 316+400 – движението на МПС се извършва в едната лента. По пътя Приморско - Царево има пропаднала част от асфалтовата настилка на лявата лента непосредствено преди моста над река Караагач.