Не влизайте в конфликт с тези зодии! Става страшно!

Животът

05-02-2015, 08:29

Снимка:

Plovdiv.utre

Автор:

PlovdivUtre

Всичко от Автора

Когато говорим за зодии трябва да знаем, че всеки човек е специален, но все пак прави впечатление, че представителите на една зодия – Скорпион  са определено  по - конфликтни  от всеки друг зодиакален знак. Всеки, който  по един или друг начин е във взаимоотношение със зодиите в топ 5 на най-тежките  характери, трябва винаги  да си  има едно наум.

Често пъти  внимателният подход не върши работа, но  определено  е по-добре да залагате на него. Труден характер ли ? Челното място в тази класация принадлежи на Скорпиона – царя  на трудните характери. Хората с тази зодия нямат скрупули, те взимат  каквото си поискат и когато си го поискат, без да се интересуват от  никого.Т ази зодия притежава  безпощаден език, отмъстителни по природа , със свръх его и големи инати . Горко ви ако сте партньори на този знак.

Скорпионите са ревниви, обсебващи до крайност своите партньори  и яростно  безпощадни, ако някой си позволите да ги предадете. Желанието за конфликт толкова им е вродено , че си измислят несъществуващи провинения и с огромно задоволство  наказват партньора си за тях. За тях често  всички други хора са вещи, които им принадлежат . За да оцелеете покрай тях, задължително трябва да свикнете да приемате  и да се съгласявате с всяко тяхно решение. В противен случай ще усетите жилото на Скорпиона и емоционалните щети, които   може да ви нанесе за цял живот независимо дали сте в интимна връзка или само приятели!  

Овенът е следващият  в списъка с трудни  характери.  Конфликтен по природа , импулсивен, много често  първосигнален  и абсолютно безпардонен. Овенът никога не  си  дава сметка за последиците, той може да изригне за секунда, обиждайки напосоки и да срине психически всеки противник. Изобщо не се интересува от мнението на хората. За него важи мотото – „ аз винаги съм  прав, а останалите грешат ” . Огромните му изисквания  се отнасят към всичко и всеки. Егоизмът е често срещана черта в характера му , за която винаги отрича . Не признава  никога своите  грешки, а търси заобиколен начин да си „откупи“ вината. Овенът не говори за проблемите си, той не открива такива. Да се спогодиш с Овен е много тежка задача.  А дори и да стане, примирието ще трае максимум 2‐3 дни. 

Двойственият знак Близнаци  е в средата . От една страна  лъчезарни и сладкодумни ,  от друга страна с  неудържима конфликтна природа, която постоянно ги  тласка „някъде“. В интимен план   доста трудно  задържат задълго интереса си. Защитната реакция  на зодия Близнаци е  ужасна. Маската на безразличието им, често пъти граничи с жестокост. На думи дават вид, че проявят внимание към мнението ви, но в действителност то няма да стане важно за тях. Ведрият им нрав нека не ви заблуждава , Близнаците са прикрита  и коварна зодия. Създават на пръв поглед впечатление на сговорчиви хора, но всъщност винаги държат да е на тяхното. Независимо на каква цена! 

На четвърто място следват Водолеите, ведри и щури, но поопознаете ли ги бързо забравяте за тези им качества. Водолеите много бързо приемат ролята на „черната овца“. Предизвикателната  визия е специалитет на този прикрит зодиакален скандалджия. Отличават се с арогантно поведение, гледащ от високо всички и всеки, който не живее според правилата им. Да не забравяме и тяхното болезнен свободолюбие. Те правят каквото си поискат, дори и хрисимо да дават вид на съгласие, докато се опитвате да наложите своето мнение. В крайна сметка решението е тяхно!

На последно място в класацията ни е  Козирогът. Но това да не ви подвежда. Инатът е второто му име, а ако искате да го накарате да направи нещо, трудна работа ще бъде, ако той  сам не пожелае . Комуникацията с тази зодия е трудна. Козирога не понася повечето хора,  считайки че са  доста под нивото му, но общува или по задължение или просто, защото няма какво друго да прави. Като добавим и вроденият му работохолизъм, да бъдеш  интимна  половинка на тази зодия става доста не лека задача. Източник:mall359.com