Искат главата на кмета на Извор заради заклано прасе

Животът

05-02-2015, 16:52

Снимка:

marica.bg

Автор:

PlovdivUtre

Всичко от Автора

Наместникът на селото го обърнал на бардак

Жителите и собствениците на имоти на с. Извор в община Родопи поискаха отстраняването на кметския наместник на селото Илия Костов. Днес те внесоха в общинската администрация протестна подписка, подкрепена от повечето живеещи там.

С нея те настояват кметът Пламен Спасов незабавно да предприеме необходимите действия, за да махне от длъжността местния управник. Хората изразяват своето възмущение от поведението на Костов и заявяват своето несъгласие с поведението на един човек, който с действията не само руши с. Извор, но и го позори. Който е превърнал кметството в личен имот и в кръчма, където всяка вечер организира пиянски запои. Категорично не приемаме кметството ни да се превръща в бардак, заявяват живеещите в планинското село.

Техният гняв избухна, след като в двора на кметството по Коледа бе заклано прасе и бе организирана поредната вахканалия. А след това най-нагло тя беше обявена от Илия Костов за благотворителна акция. Не приемаме поругаването на институцията, каквато е кметството, категорични са хората.

По думите им последният скандал просто е извадил на бял свят, трупани с години проблеми и несгоди, понасяни от много време.