„Видимо доволни” е големият победител на 359 Hip-hop Awards

Булевард

06-02-2015, 13:21

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Хит сингълът на Мария Илиева и Криско с 4 приза, сред които и „Песен на годината”

Точно месец преди концерта на Мария Илиева „Играя стилно” на 5-ти март в Sofia Event Center, мегахитът на певицата и Криско „Видимо доволни” се превърна в големия победител на третите годишни 359 Hip-hop Awards – единствените награди за българска хип-хоп и RnB музика.
На бляскава церемония снощи, 05.02., Мария Илиева получи призовете за „Песен на годината”, „Най-успешна колаборация с изпълнител от друг стил” и специалните награди на Vbox7.com за най-гледан, харесван, коментиран и споделян хип-хоп клип и The Voice TV за най-излъчван български видеоклип в ефира на медията. В допълнение режисьорът на „Видимо доволни”, Павлин Иванов – BASHMOTION, за трета поредна година бе обявен за най-добър режисьор. Лятното турне на Coca-Cola - Happy Energy Tour, в което Криско и Мария Илиева взеха участие, бе определено за „Най-добро хип-хоп турне на 2014”.
Певицата съжали, че Криско е извън България в момента, но не спести благодарността и комплиментите си за таланта и високия му професионализъм. Криско е автор на музиката, текста и аранжимента на “Видимо доволни”, а песента е копродукция между Krisko Beats и Stereo Room. На церемонията снощи Мария Илиева бе в компанията на Криста, Dexter, BASHMOTION, Атанас Колев.
При взимането на наградите Мария подчерта, че фактът, че номинациите тази година във всички категории са толкова силни, говори единствено за високо качество на съвременната българска хип-хоп продукция. Певицата спомена и пионерите на стила у нас и ценния им принос в полагането на основите на един от най-слушаните жанрове музика в България в момента.
По време на церемонията Мария Илиева разказа за подготовката на големия ? концерт „Играя стилно” на 05.03. в Sofia Event Center. Певицата разкри, че подготвя два нови сингъла, чиято премиера ще е тогава, а единият от тях е дуетен.
Билетите за концерта са вече в продажба в мрежата на Eventim