Семейството на Боби Кристина Браун се събира в болницата

Годишнината от трагичната смърт на майка й Уитни Хюстън наближава

Все повече членове на семейството на Боби Кристина Браун се събират в болница „Еймъри“ в Атланта, където лежи в кома 21-годишната дъщеря на Уитни Хюстън. Там пристигна и баба й – Сиси Хюстън, която е майка на световноизвестната певица и баба на Боби Кристина, съобщава Си Ен Ен. Бащата на девойката – соул певецът Боби Браун, не се е отделял от нея в последните няколко дни.

Продължава да е неясно медицинското състояние на Боби Кристина. Всички новопоявили се информации – че е изпаднала в мозъчна смърт и че системите й са изключени, веднага бяха опровергани от членовете на семейството. Източник на Си Ен Ен обяснява, че реалното й състояние ще бъде ясно, едва след като лекарите намалят медикаментите, с които я държат в кома. Семейството на 21-годишната девойка продължава да таи надежди, че има шанс да се оправи.

Годишнината от трагичната смърт на Уитни Хюстън наближава. На 11 февруари 2012 година световната звезда беше намерена удавена във вана хотел в Бевърли Хилс. Единствената й дъщеря – Боби Кристина, понесе тежко загубата и се опита да притъпи болката с наркотици. Три години по-късно тя също беше намерена припаднала във вана в поза, подобна на тази, в която е открита майка й. Близките на Боби Кристина силно се надяват 11 февруари да не се окаже двойно фатална дата за семейството.