Ето как се изневерява пред цял свят! (видео)

Женен застраховател прави секс с колежка в офиса

Колеги любовници от новозеландския град Крайсчърч направиха еротично шоу в офиса си, което само за няколко часа стана достояние на цял свят, пише "Всеки ден".

Мъжът и жената, които работели в застрахователна компания, решили да правят секс в службата. Вечерта те изчакали всички колеги да си отидат и след като се уверили, че са сами, се отдали на любовни ласки.

Само дето забравили да изгасят лампите. Прозорците на сградата наистина били затъмнени, но отвън всичко се виждало. В резултат свидетели на сексуалните им изпълнения станали посетители от отсрещния бар.

Те с удоволствие гледали какво става зад прозорците отсреща, надавали одобрителни и ободряващи викове към нищо неподозиращата двойка, а някои заснели служебното прелюбодеяние на мобилните си телефони. Дори свирещата същата вечер в бара музикална група спряла изпълненията, защото на аудиторията изобщо не й е било до музика.

Както често се случва, някои посетители качили заснетото в социалните мрежи. Така целият свят видял какво са правили двойката застрахователни служители, които обаче забравили да се застраховат на тъмно. Като последица станало ясно, че мъжът е семеен и има две деца. Излиза, че изневерил на жена си пред цял свят.

Няма данни как е реагирала съпругата, но компанията осъди поведението на своите служители и побърза да успокои, че случаят няма нищо общо с политиката й в сферата на морала.