Как да гледаме наградите „Грами” на живо тази нощ?

Булевард

08-02-2015, 20:32

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

От "Стейпълс сентър" в Лос Анджелис тази вечер в 3.00 часа българско време (9 февруари) ще започне излъчването на официалната церемония за връчването на 57-ите музикални награди "Грами"

Церемонията ще се излъчи на живо по телевизионния канал CBS, но може да бъде гледана и онлайн на живо на сайта на телевизията както и на сайта на наградите “Грами”.

На тазгодишните награди "Грами" се очаква впечатляващо шоу, по време на което ще пеят изпълнители като Комън и Джон Леджънд, Том Джоунс, Гуен Стефани и Мадона.

В "Стейпълс сентър" в Лос Анджелис тази вечер от 17.00 часа местно време /3.00 часа българско на 9 февруари/ ще започне официалната церемония за връчването на 57-ите музикални награди "Грами". Водещ на церемонията ще бъде рапърът Ел Ел Куул Джей, съобщиха световните информационни агенции.

Тази година организаторите са намалили броя на номинациите от 108 на 83, а имената на 70 от победителите ще бъдат огласени още преди началото на основната церемония. Така организаторите ще оставят за международно излъчване само основните и най-популярни категории, предаде ТАСС.
Най-престижните категории влизат в т.нар. "голяма четворка". Това са албум на годината, песен на годината, запис на годината и най-добър нов изпълнител.
Британският поп и соул изпълнител Сам Смит, певицата Бионсе и продуцентът и певец Фарел Уилямс са с най-много номинации за тазгодишните музикални награди "Грами" - по 6. Всички те ще се състезават и в най-престижната категория - за албум на годината.
Церемонията за наградите "Грами" обещава впечатляващо шоу с утвърдени изпълнители като Комън и Джон Леджънд, които ще изпълнят номинираната си за "Оскар" песен "Glory" от филма "Селма", Миранда Ламбърт, Ъшър, Сам Смит, Ед Шийран, Фарел Уилямс, Ей Си/Ди Си, Ерик Чърч, Ариана Гранде и Мадона.

Латино рок звездата Хуанес ще пее на испански език. Участието му може да се превърне в най-значимия латино момент на церемониите за "Грами", откакто Дженифър Лопес и Марк Антъни изпълниха заедно песента "Escapemonos" преди 10 години.

Няма да липсват и дуетни изпълнения. Сред тях са на ексцентричната поп звезда Лейди Гага и певеца ветеран Тони Бенет. С музикални сътрудничества на шоуто ще се представят също фронтменът на "Маруун 5" Адам Лавин и вокалистката на "Ноу даут" Гуен Стефани, шотландската звезда Ани Ленъкс и ирландският дебютант Хоуизър, младата британска певица Джеси Джей и уелската жива легенда Том Джоунс.