Славин е победител в Х Factor

На второ място е Невена, а на трето Михаела

Славин спечели Х фактор. Той събра най-много от гласовете на зрителите след оспорвана битка. На второ място се класира Невена, а на трето – Михаела. Да го подкрепи дойде лично рок легендата Джо Лин Търнър, който бе впечатлен от изпълненията на Славин и реши да пристигне в България за финала на шоуто.

„Изключително важно е човек да вярва, че може да сбъдне мечтите си и да се стреми към това, но най-важното е подкрепата на семейството и близките хора“, беше съветът на Търнър към рок откритието на X Factor преди финала, пише БЛИЦ.
Британската звезда Джеймс Артър пристигна в София, специално за да подкрепи своя фаворит в шоуто Михаела. „Още преди няколко месеца бях впечатлен от вокалните ѝ способности. Тя има заслужено място на финала”, подчерта преди репетицията им победителят в X Factor UK. „Аз съм най-щастливото момиче на света”, заяви тя и добави, че се чувства спокойна, защото Джймс Артър е изминал пътя към победата в X Factor и знае какво прави.

„Финалистите трябва да вярват в това, което правят, в себе си и в своите мечти. Аз съм живото доказателство, че X Factor сбъдва мечти”, заяви Жана Бергендорф минути преди началото на грандиозния финал на третия сезон на шоуто. На финала тази вечер Жана и Невена изпълниха песента Let It Be на The Beatles.

Ето и някои от нещата, които Славин разказва за себе си:

Като малък мечтаех да стана романтичен мафиот. Много се интересувах от времето на сицилианската мафия и гангстерите, които обирали банки.

Веднъж като дете дадох 20 лв за карти за ЮГиО, а родителите ми бяха много против това. Това бяха адски много карти, а 1/3 от тях се повтаряха – беше много разочароващо.

Един ден в училище, мой съученик си беше донесъл баскетболна топка – в рамките на този ден успяхме да счупим едно бюро, една картина и един прозорец.

Отново в училище – бях си купил чипс и реших да го изям в час по рисуване. Учителят тогава ми написа забележка: „Ученикът яде в час и дава на другите“.

Покрай филма „Да изчезнеш за 60 секунди“ с един приятел искахме да станем автокрадци и тръгнахме да търсим в интернет инструменти за отваряне на ключалки. Пробвахме се с една много стара „Лада“. Той стоеше на пост, а аз през леко сваленото стъкло тръгнах да я отключвам с конец. Точно когато успях, чух приближаващ се към мен лай и побягнах с всички сили по улицата.

Най-екстремният ми момент беше на едно влакче на ужасите. Бях на гости на вуйчо ми в Англия. Това беше първото или второ в света най-бързо по ускорение влакче – от 0 до 100 км/ч. за около 2 секунди. Бях се вкопчил в седалката, бях затворил очи и чаках смъртта си. Никога не съм се страхувал толкова за живота си.