Славин от Варна спечели X фактор

Булевард

09-02-2015, 23:06

Снимка:

Нова телевизия

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Михаела отпадна първа след дует с Джеймс Артър

Славин Славчев спечели третото издание на "X фактор". Той направи невероятен дует с американската рок легенда и вокал на "Рейнбоу" и "Дийп пърпъл" Джо Лин Търнър и така стана един от двамата финалисти. С прочувствено изпълнение на "Високо, високо" на ФСБ 23-годишният варненец спечели формата за радост на всички родни рокаджии. В последните минути на сезона той получи шанса да изпълни свое авторско парче.

Другата гост звезда на шоуто тази вечер беше Джеймс Артър, победител в британския "Х фактор". Той беше у нас и за старта на надпреварата, а тази вечер пя с 16-годишната Михаела. Това не донесе успех на гласовитата тийнейджърка и тя остана трета.

Втора е Невена, която изпълни "Let it be" Жана Бергендорф.

"Тя е поп звезда", бяха думите, с които Артър коментира изпълнението на Михаела, а Невена определи като "страхотна певица".

Джо Лин Търнър също бе впечатлен от музикалното шоу в България. Причината беше рок откритието на сезона Славин Славчев. Световноизвестният фронтмен изрази възхищението си пред родния талант, като преди няколко дни на своята официална Фейсбук страница сподели изпълнението му на една от култовите песни на "Рейнбоу" - "CanТt let you go".
"Истинска чест е, че изпя една от нашите песни. Справи се много добре! Браво!", беше коментарът на рок легендата.