Млади таланти на студио "Румина" пеят за най-съкровенното - любовта

Велико Търново Лайф

10-02-2015, 08:16

Снимка:

ДЕС "Румина"

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Заповядайте на концерта в навечерието на Свети Валентин

Младите таланти на студио „Румина“ при Военен клуб В. Търново, за пореден път в навечерието на 14 февруари - Деня на влюбените, ще поднесат на своите съграждани един много емоционален и нетрадиционен подарък - концерта „Обещай ми любов“.
„Петък, 13-ти, е запомнящ се ден за събитие от такъв характер. Концертът ще започне в 17.30 ч. в централното фоайе на Народна библиотека „П. Р. Славейков“ в старата столица. Входът е свободен и всички са добре дошли, за да чуят нашите изпълнения. Мястото е малко необичайно, но защо, там където са събрани толкова книги за любов, да не звучат и любовни песни?! Постарахме се да подберем ритмични, познати и любими песни, възпяващи любовта. Някои от най-малките ни певци ще направят дебют на този концерт и много се вълнуват, но повечето от по-големите са лауреати на наши и международни конкурси, затова искам да пожелая на публиката – да изпита удоволствие и наслада от срещата си с нас!“ – сподели Румяна Начева, ръководител на студио „Румина“.
Певците на „Румина“ ще предложат на своите гости една вълнуваща музикална разходка по света с хитове на български, английски, италиански, руски, гръцки, немски език... В тяхно изпълнение ще прозвучат песни на Лили Иванова, Маргарита Хранова, Маги Джанаварова, Алла Пугачова, Ели Кокино, Иви Адаму, Alexander Rybak, Pussy Cat Dolls, Laura Pausini и мн. други.
Мотото на концерта - “Обещай ми любов“, всъщност е заглавието на финалната песен. Тя е от репертоара на голямата Силвия Кацарова – приятел на талантите от студио „Румина“ и дългогодишен председател на международното жури на конкурса „Сребърна Янтра“.