Бургазлия си отвори мини ферма за трева

Крими

10-02-2015, 17:44

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бързо производство за трима заловени с амфети и трева

Болицията я разби малко преди да стане годна за консумация

36-годишен бургазлия е задържан за отглеждане на канабисови растения, съобщиха от полицията. Н.П. е задържан бургаската улица "Пробуда", пред дом № 69.

При претърсване на наетото от него жилище, разположено на горепосочения адрес е намерена мини-ферма за отглеждане на канабисови растения. 
Открити и иззети са 32 канабисови растения с височина от 1,5 м., които са с добре развити корони и образувани съцветия. Намерени са и необходимите прибори и съоръжения, служещи за отглеждането им /осветление, отопление, таймери, съоръжения за напояване, влаго-абсорбатор и течни торове/.

36-годишен бургазлия е задържан за отглеждане на канабисови растения, съобщиха от полицията. Н.П. е задържан бургаската улица "Пробуда", пред дом № 69. При претърсване на наетото от него жилище, разположено на горепосочения адрес е намерена мини-ферма за отглеждане на канабисови растения. 
Открити и иззети са 32 канабисови растения с височина от 1,5 м., които са с добре развити корони и образувани съцветия. Намерени са и необходимите прибори и съоръжения, служещи за отглеждането им / осветление, отопление, таймери, съоръжения за напояване, влаго-абсорбатор и течни торове/.