Спипаха надрусан шофьор

Крими

10-02-2015, 16:57

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Откриха и амфетамин в жилище

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на РУ – П. Тръмбеш. Униформените иззели и 8 грама амфетамин при проверка на жилище в града.

Вчера в 4 след полунощ в с. Павел е извършена полицейска проверка на лек автомобил «Форд Мондео», управляван от 19-годишния А. А. от с. Павел, неизвестен до момента на полицията. Поведението на водача дало повод на униформените да го проверят за употреба на наркотични вещества, пробата отчела положителен резултат за употреба на тетрахидроканабинол.

При извършена проверка в автомобила  е намерено портмоне, с намиращо се в него пликче със семена. При извършен полеви наркотест, семената реагирали на канабис. А. А. е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу него е започнато досъдебно производство.

Същия ден при проверка на жилище в П. Тръмбеш, обитавано от 39-годишната С. М., неизвестна до момента на полицията са установени и иззети 12 хапчета и прахообразно вещество, с общо тегло 8 грама, които при направения полеви наркотест реагирали на амфетамин. Наркотичните вещества са иззети. Срещу С. М. е образувано бързо производство.