Добруджа победи Локомотив Мездра с 3:1 в контрола

Спорт

10-02-2015, 18:19

Снимка:

DobrichUtre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Добруджа загуби от Локо София

Кулинов-младши записа първи минути с екипа на Добруджа

Добруджа победи с 3:1 Локомотив (Мездра) в контролна среща, която се игра на терена с изкуствена настилка. Въпреки ниската температура (около 0 градуса), двата отбора предложиха на малцината зрители интересен двубой и доста положения, съобщи ИА Добруджа.
Първото попадение падна още в 6-ата минута, когато след центриране от фаул Атанас Илиев стреля с глава, вратарят на гостите изби, но топката отново попадна у Илиев и той с добавка, отново с глава, вкара за 1:0.
В 54-ата минута отново Илиев покачи на 2:0 след самостоятелен пробив, завършил с плътен удар по земя в долния десен ъгъл. В 61-та минута Валентин Веселинов направи резултата 3:0 след добавка, а почетното попадение за Локомотив бе дело на Георги Василев в 89-та минута след точно изпълнен свободен удар.
Преди началото на проверката стана ясно, че холандският полузащитник Джовано Годекен е напуснал Добруджа през уикенда. 25-годишният юноша на Фейенорд желае да продължи кариерата си в клуб от елита и е помолил своя мениджър Лъчезар Танев да му намери отбор от „А" група.
Междувременно към „жълто-зелените" се е присъединил Валери Кулинов. Роденият през 1990 година полузащитник носи същото име като своя баща – един от известните футболисти на Дунав Русе от близкото минало, който е шампион и носител на Купата на България с ЦСКА. Кулинов-младши за последно е носил екипа на Дунав, а днес записа първи минути с екипа на Добруджа, появявайки се в игра след почивката.
Кристиян Петков – Кико продължава да лекува разтежение и ще бъде на разположение на Димчо Ненов през следващата седмица.
Георги Пейчев, който извади рамо в предишната контрола с Дунав Русе, е освободен да се лекува в София и ще отсъства около две седмици.