Тони Димитрова и Диомов в кампанията "Аз обичам Бургас"

Мисия Бургас

11-02-2015, 15:00

Автор:

Светлина Еленоав

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ползват 112 като телефонен указател в Бургаско

Пожарникари ще разказват за предизвикателствата в работата си в съпътстващата инициатива "Ден на отворените врати на професиите

Представители на местната власт и на един от големите инвеститори в града заедно ще отбележат Деня на любовта като официален празник на добротата и емпатията.

"Аз обичам Бургас" не е обикновен акт на родолюбие, а кампания, в осъществяването на която съмишленици са редица граждански сдружения, институции, интелектуалци, представители на бизнеса в Бургас и най-вече гражданите на Бургас.
Най-малките посланици на доброто поставиха своеобразно начало на един от най-значимите за града социални проекти на 7 февруари, когато сами изработиха декорация на тема "Аз обичам" и украсиха един от автобусите на градския транспорт, който до края на месеца ще усмихва жителите на Бургас.
Продължението предстои тази събота, 14 февруари, когато от 11:30 в представители на община Бургас и МВР заедно с домакините от търговския център ще открият "Ден на отворените врати на професиите".

Огнеборци ще паркират пожарната кола пред мола и ще разказват за предизвикателството да си пожарникар, полицаи с патрул, два мотоциклета и полицейско куче ще разясняват на по-младите посетители защо е важно да спазваме правилата, а представители на спец отрядите ще демонстрират техники за овладяване на различни ситуации.
"Денят на професиите" ще продължи с концерт на именити бургазлии от 12:00ч. в мола. Тони Димитрова, Стефан Диомов и други известни музиканти и творци също изразяват своята съпричастност към проекта "Аз обичам Бургас", като се присъединяват към посланиците на доброто в града.