Георги Андонов: Още месец няма да мога да играя

В Берое се чувствам като у дома си, признава нападателят

Завърналият се в Берое Георги Андонов заяви, че е много щастлив отново да играе за старозагорския тим. Нападателят се връща под Аязмото след няколко месеца в турския Денизлиспор, където обаче получи неприятна контузия и не игра дълго време. Именно заради нея той няма да може да играе за Берое в следващите няколко седмици.

 

„Стана така, че през октомври счупих фибулата на левия крак в Турция, разяснява Андонов. - Казаха ми, че срокът за възстановяване ще е около 3 месеца. Но не се получи точно така. От Денизли ме помолиха, тъй като не могат да ме ползват в игра, само да тренирам с тима и да освободя квотата за чужденец и. Това мен съответно не ме устройваше. Разделихме се по взаимно съгласие.”

 

„Исках да играя отново за български отбор и се свързах с Берое да видя дали отборът има интерес към мен. И така се получиха нещата, споделя още Андонов, който беше голмайстор на тима през миналия сезон. - Много съм щастлив, че отново съм в Берое. Тук съм като у дома си. Но още поне месец няма да мога да играя, тъй като трябва да се оправи калцирането на крака и да се възстановя напълно.”