Баща отвлече детето си пред забавачка, час по-късно се разкая и го върна

Крими

12-02-2015, 11:25

Снимка:

bnr.bg

Автор:

Петя Радославова

Всичко от Автора

С майката били разделени, мъжът превъртял, после се извинил

Баща е отвлякъл момиченцето си на 2.5 години пред детски ясли "Послушко" в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Сигналът на тел. 112 е подаден от майката на детето към 8 часа тази сутрин.

Жената водила малката в детското заведение в квартал "Изгрев", когато мъжът, с когото живеела на семейни начала и от известно време били разделени, внезапно спрял колата си пред нея, грабнал детето и го качил в автомобила, след което потеглил в неизвестна посока. В бързината побеснелият родител за малко да прегази друго дете, водено от баща му към входа на забавачката.

"В 9,50 бащата върна Габриела и се покая. Беше видимо успокоен и помоли за извинение", обясни по телефона директорката на „Послушко” Пенка Кашева.

Детето е спокойно, играе си с останалите хлапета от групата, обясниха от детското заведение. Бащата на момиченцето е на 59 години, а майката на 24. Двамата живеят на семейни начала без брак. Двамата родители са предупредени от полицаите да уредят отношенията си, без да травмират детето. Работата по случая продължава.