Водач подкупи "паяка" с 20 лева (ВИДЕО)

Крими

12-02-2015, 12:51

Автор:

sofiautre.bg

Всичко от Автора

Скандално видео пусна столичанин в нета

Шофьор на служебен автомобил успя да избяга от "паяка", който го беше засякъл на малка улица в столицата. Това показва клип, разпространен в youtube, който само за ден събра хиляди гледания. Видеото е заснето вчера.

 

Бялата кола с лого на голяма фармацевтична компания е паркирана на тротоара на ул. "Шар планина" на гърба на Софийската техническа гимназия.

Откъм бул. „Александър Стамболийски“ на "Шар планина" завиват 2 "паяка" и започва да вдига колите, паркирани на тротоара. Полицай започва проверка на водача на служебния автомобил, а междувременно служител от Центъра за градска мобилност монтира на колелата куки, с които колата да бъде вдигната.

След проверката на документите водачът се доближава до работника със светлоотражателна жилетка и на записа ясно се вижда как му подава 20 лева. Служителят от Центъра за градска мобилност ловко ги прибира в ръкавицата си, а след това маха куките от гумата на автомобила и продължава към следващия, паркирал неправилно.

Водачът си спести разкарването до паркинга за репатриране на автомобили, както и надвищаващата 20 лева такса за освобождаване на колата. От видеото ясно се вижда, че той не получава нито акт за нарушението, нито фиш, срещу платената сума.