Тop 100 DJs World Tour минава през София

София Лайф

13-02-2015, 10:32

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Раят на земята за маниаците на електронна музика идва на 27 февруари

Броени дни остават до може би най-грандиозното парти за годината. На 27 февруари "Арена Армеец" ще посрещне HARDWELL, FEDDE LE GRAND и SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO – едни от най-добрите диджеи в света. Ако си мислите, че повече от това няма накъде, по-добре седнете на някой стол. Системата за кристален звук, използвана за откриването и закриването на олимпийските игри в Сочи 2014, също пристига у нас специално за партито. Организаторите обещават и най-големия наличен LED екран, както и много специални ефекти. Настръхнахте ли вече?

Концепцията TOP 100 DJs WORLD TOUR е изцяло нова и е дело на продуцентите на супер успешното шоу ARMIN ONLY INTENSE. Тур мениджърът на събитието, Теса Спрангемайер, споделя:

"Всички, които дойдат на TOP 100 DJs WORLD TOUR, ще се докоснат до заряда и силата, която носят диджей номер 1 за последните 2 години HARDWELL, FEDDE LE GRAND, който пази България на специално място в сърцето си, както и невероятният тандем SUNNERY JAMES&RYAN MARCIANO."

"В пътуващото по целия свят шоу, залагаме освен на най-добрите диджеи, така и на най-качествената техника. Обърнали сме внимание и най-дребния детайл, за да предложим на феновете възможно най-запомнящото се парти", допълва още Теса.

Шоуто стартира в 21 часа. Подгряващи изпълнители няма да има, но и на никого не са нужни. Билетите са на цена 60 лв. и можете да ги откриете в Germanos/Telenor, Office 1, OMV, Пикадили, Техномаркет, НА Тъмно, Usit Colors, Билетен център НДК, Yalta Club & Eventim.bg. За по-взискателните "Арена Армеец" е подготвила и VIP зона, предлагаща седящи места и хубава гледка към сцената. Този лукс ще ви струва 100 лв.

Събитието е 16+. Ако нямате 18 години, а чувствате, че това ще е партито на живота ви, бързо тръгвайте на лов за придружител.