Брутална Мадона оплю „50 нюанса сиво” 18+

„Никога не съм виждала мъж, който нон-стоп лиже п***и”

Една от най-разкрепостените жени в световния шоубизнес Мадона е силно разочарована от романа на Е.Л. Джеймс "50 нюанса сиво". Известната с креватните си подвизи звезда оплю силно рекламирания роман и с две думи каза, че за нищо не става.

"Дървена работа, хич не е секси. Четях и четях, очаквайки нещо да се случи, но онова, което се случваше, изобщо не ми подейства възбуждащо. Имам чувството, че този роман е създаден от и за хора, които никога не са правили секс", заяви Мадона в интервю за "Билборд".

"Съжалявам, но историята е просто нереална. Сексът е нещо чудесно, защото е част от живота. А сексът в романа няма нищо общо с живота. Кога тип като главния герой, голяма клечка и прочие, ще хлътне толкова по едно обикновено момиче? Точно никога! А и какъв мъж изобщо е тоя? Никога не съм виждала, нито чувала за мъж, който нон-стоп л*же п***и", продължава с критиката певицата.
"50 нюанса сиво", излязъл през 2011 г., се превърна в литературен феномен. Тиражът достигна 70 млн. копия, последваха и две продължения. Във филмовата версия главният герой в романа е изигран от ирландския актьор Джейми Дорнън, обявен за най-секси мъж на 2014 г. Партнират му Дакота Джонсън и Анастейша Стийл, а режисьор е Сам-Тейлър Джонсън.

Припомняме, че Мадона взриви общественото мнение преди 23 години след като издаде своята книга “SEX” пълна с провокативни фотографии на сцени от фетишистки оргии изобразяващи разгул и разврат достойни да засенчат Содом и Гомор.

Кадри от книгата "СЕКС" на Мадона