ЦСКА се прибра в България без Стойчо Младенов

Спорт

16-02-2015, 13:15

Автор:

SPORTONLINE.BG

Всичко от Автора

В треньорския щаб на "червените" доволни от подготовката и новите попълнения

Футболистите на ЦСКА се прибраха от лагера в Турция. Любопитното е, че в групата на отбора не бе треньорът Стойчо Младенов. Офиицално бе обявено, че наставникът е задържан в чужбина заради лични ангажименти.

 

Иначе в Турция „червените“ изиграха 9 мача, в които записаха 5 победи и 4 загуби. В отсъствието на Стойчо Младенов на летището за това как преминала подготовката говори неговият помощник Анатоли Нанков.

 

„Доволни сме от новите попълнения, които успяхме да привлечем. Добри момчета, стараят се в тренировките. За основния състав не може да се каже на 100%. Има ядро от 15-16 футболисти. Мисля, че сме готови на 100% с футболистите, които биха започнали първенството. Това са футболистите, които ще започнат първенството – 24 полеви футболисти и трима вратари. Нормална група. Има контузии, наказания, повечко картони ни дават на нас и мисля, че всички в ЦСКА ще помогнат за мачовете до май месец.

 

Нормално е да допускаме голове. Лошо е по принцип. В първенството допуснахме най-малко от всички. В контролите пробвахме различни варинати в защита. Всички натрупаха еднакво игрово време, нормално е да допускат грешки.

 

Имахме желание да привлече ляв защитник и централен нападател. Продължаваме да търсим, но в този период трудно се намират качествени футболисти със свобдни трансфери. Ако излезе нещо, бихме го привлекли, но едва ли. Мога да заявя категорично, че всичко беше учудващо спокойно, защото е нормално, когато лагерът е по-дълъг да има повечко нервички, но всички мина добре“, заяви още Анатоли Нанков.

 

Източник: SPORTONLINE.BG