Звезда на Манчестър Юнайтед гостува в Банско

Благоевград Лайф

17-02-2015, 11:21

Снимка:

община Банско

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Легендарен вратар на "Манчестър Юнайтед" идва в Банско

Юнайтед отново в Топ 4 след бой над слабаци

Легендарният вратар Алекс Степни пристига в България на 20 февруари

Само седмица преди началото на Световното първенство по ски, Банско ще е събирателна точка за фенове на Манчестър Юнайтед. Легендарният вратар Алекс Степни пристига в България на 20 февруари за серия от събития, организирани от “Queen’s Pub Bansko” и официалния фен-клуб на Червените Дяволи в България. Подобна инициатива се подготвя за първи път, което я прави изключително значима за българските фенове.

Алекс Степни ще посети град Банско, където основният домакин организира програмата на звездата. На 21 февруари (събота) Алекс Степни и Георги Икономов – кмет на община Банско ще дадат пресконференция. След срещата с медиите ще се проведе официална среща с българския фен-клуб на Манчестър Юнайтед, след която на живо ще се проследи срещата между Дяволите и Суонзи. Тогава ще се проведе и търг с мемориални предмети на Степни и отбора.

Сред акцентите в програмата на легендарния вратар за 22-ри ще са и среща с местния футболен отбор, посещения на по-значимите културно-исторически обекти в региона и среща с туристи от Великобритания.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен