"Децата и водата" в снимки

Бургас Лайф

17-02-2015, 15:00

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ще привличат евро пари за нова канализация на Българово

Фотоконкурсът ще се проведе в Българово

Фотоконкурс на тема "Децата и водата" ще се проведе в гр. Българово. Събитието се организира по повод Световния ден на водата, който ежегодно се отбелязва на 22 март в десетки държави по света.

Целта е мобилизирането на обществеността за съхраняване на водните ресурси.

В конкурса могат да участват всички жители и приятели на град Българово със снимки, направени през 2014 или 2015 г. Сюжетите могат да са с ежедневна тематика, природни забележителности, работна среда и всичко друго, свързано с темата. Фотографиите могат да имат социална насоченост или да са свързани с проблеми във водния сектор, недостиг на питейна вода и т.н.

Снимките трябва да бъдат предоставени на хартиен носител във формат А4 в кметството на гр. Българово до 17 часа на 16 март 2015 г.

На 22 март фотографиите на всички участници ще участват в изложба, а жури с председател Галин Комитов, известен български художник и фотограф, ще разгледа, оцени и класира участници на първо, второ и трето място. Предвидени са парични награди, съответно 80, 50 и 30 лв. Награда ще получи и най-младият участник.

За уточняващи въпроси и запитвания, можете да се обърнете към г-н Йордан Йорданов - кмет на гр. Българово: 0887 946 363.

Фотоконкурсът се провежда със специалната подкрепа на г-жа Атанаска Николова, зам.-кмет "Европейски политики, околна среда" в Община Бургас