Чернокожа пасторка проповядва с голи гърди (видео)

Общество

17-02-2015, 15:48

Снимка:

screenshot/YouTube

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пастор използва невидима сила по време на проповед! (видео)

Паството често се разсейва от зърната на бившата стриптийзьорка

Чернокожата пасторка Латаша Иманюъл предизвика смут в християнските общности, след като започна да проповядва с голи гърди, пише в. "Дейли мирър", цитиран от „24 часа”. Нестандартната проповед тече в американското градче Файетвил, щата Северна Каролина.
В тях Латаша, бивша стриптийзьорка, препоръчва на вярващите да се държат по християнски мило със семействата си, с приятели и непознати. Но по време на филмираните й проповеди паството й често се разсейва от разголените й гърди, от които се виждат зърната й. Всеки път пасторката завършва проповедите с наставлението "Нека да бъдем по-съзнателни относно това, което казваме и мислим. Амин!".

На критиците си Латаша отговаря, че е "неконвенционален проповедник, за когото най-важно е Божието слово". Нестандартната дама е кръстила проповедите си "Евангелията от пилона на стриптийзьорката".

Не всички обаче са толкова шокирани от голата проповед. Те отбелязват, че зрелите хора би трябвало да се фокусират повече върху посланията на Латаша, отколкото върху гърдите й.