Вижте причината за раздялата на Алисия и Ники Михайлов (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

17-02-2015, 19:00

Снимка:

vsekiden.com

Автор:

PlovdivUtre

Всичко от Автора

Пловдивската красавица Мария е новата любима на вратаря, летяла редовно до Турция на негови разноски

Изневяра е причината за края на 4-годишния романс между фолк дивата Алисия и вратаря Ники Михайлов, пише „Всеки ден". Както самата певица съобщи в неделя, двамата с футболиста са разделени от месец. Вината за това обаче е изцяло на играча на турския „Мерсин", който имал друга връзка. Въпросната дама, с която Ники редовно заменял Ася, се казва Мария Лечева и е родом от Пловдив.

Едрогърдата брюнетка и спортистът се запознали в популярен нощен клуб в града под тепетата, където Михайлов купонясвал в мъжка компания. Според слуховете любовницата на футболиста често го посещавала в Турция, където той прекарва по-голямата част от времето си. Самолетните билети, често резервирани в последния момент, плащал Ники.

„Той отдавна има афинитет към пловдивчанки, смята ги за едни от най-красивите и същевременно разкрепостени жени. Младата и сексапилна Мария пък му дойде като глътка свеж въздух след многобройните скандали и претенции на Алисия, която не мисли за нищо друго, освен как да скрие поредната появила се бръчка с пластики. Покрай кариерите им напоследък рядко им остава време да са заедно и от известно време нещата помежду им определено не вървят", издават хора от близкото обкръжение на Ники.

В момента Мария Лечева пребивава в София, което още повече улеснява срещите им с вратаря, когато се прибира в България.

Първоначално Михайлов държал да пазят под строга секретност връзката си и много внимавал някой да не го види с Мария. „Алисия така или иначе разбра. Какво според вас означава коментарът й във фейсбук: „С Николай сме разделени, той може да бъде, с която си поиска".

Ясно е, че ги е хванала. А на Ники толкова малко му пука вече за нея, че като нищо скоро да видим нова светска двойка на хоризонта. Вече пише шегички под снимките й, харесва всичко наред и това е само началото. Съвсем скоро ще ги видим гушнати в някоя от столичните чалготеки. Той няма срам и очевидно не се притеснява да демонстрира с повод и без какъв велик сваляч е", разказва познат на вратаря.

Самият Михайлов обаче все още отрича в раздялата му с експоловинката на Валери Божинов да е замесена друга жена. Вратарят сам призна за краха на отношенията им, като се оправда с натоварените програми и на двамата. В изявлението си на официалната страница във фейсбук синът на шефа на БФС подчерта, че Алисия и синът й Валери имат специално място в сърцето му и винаги могат да разчитат на него.

„Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти", обяви Ники Михайлов.

„Но двамата с Валерко имат специално място в сърцето ми и винаги могат да разчитат на мен - затова няма да позволя хора, които изобщо не са наясно със ситуацията, да уронват авторитета им с фантастични писания. Причината за раздялата ни е свързана с кариерите и разстоянието, което ни дели. Затова на този етап преценихме, че така е по-добре. Никога не е имало друга жена, няма и се съмнявам скоро да има. Алисия винаги е била единствената през тези 4 години! Това е първият ми и последен коментар по темата", написа вратарят. 

Вярвате ли му?!