Валери инвалид, Николета личен асистент? (ВИДЕО)

Булевард

17-02-2015, 21:12

Автор:

Ина Дойчинова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Николета Лозанова не спира да дразни хората

Семейството обича да паркира кичозното си возило на място за инвалиди

Бдителни граждани засичат вече неведнъж бентлито на футболното плеймейт семейство паркирано в нарушение на правилника, на места отредени за инвалиди и публуват кадрите в социалните мрежи.

За пореден път

Семейство Божинови явно са решили, че паркоместата за трудноподвижни са създадени на принципа на ВИП зоните в любимите им чалготеки и ако можеш да си позволиш бутилка скъпо уиски, можеш да се наместиш дори и там.

Е, в грешка са, зоните са създадени за удобство на хората с увреждания, не че Валерката не е трудно подвижен... все пак е контузен, но едва ли Столична Община са му издали талон за инвалид.

Ако все пак някак си е успял да се уреди, значи Николета може да се цани за „личен асистент”... Вече си я представяме бутаща инвалидната количка на съпруга си, спира пред колата отваря врата, вдига Валери на ръце и го настанява на задната седалка. Не обръща внимание на миризмата, ще смени памперса като се прибере в къщи.

И така заключението е, че за пореден път НиЛо е настаНиЛо кичозното воЗиЛо в близост до входа на мола.

Екипът на Bulgariautre.bg влизаме в положението й, най вероятно го прави защото не може да запомни мястото където е оставила бричката си, а не за да й е по-близо, защото с високите токчета се щъка трудно из молчето.

След 6'10" ще се убедите, че двата автомобила от снимката са управлявани от семейство Божинови.