Сексът вече е предписван като лекарство

Интимните гимнастики лекуват много по-сигурно от скъпите хапове

Сексът вече е предписван като лекарство в Англия. Местните медици го препоръчват на пациентите си за борба с настинките, наближаващата пролетна депресия и още куп други неприятни заболявания. Но не само докторите на Острова, които искат да ползват секса като основно оръжие срещу дебнещите ни отвсякъде вируси и инфекции.

В цяла Европа здравните специалисти препоръчват на своите питомци да правят колкото се може повече интимни упражнения в леглото. Доказано е, че качествената любовна игра сваля напрежението, гони стреса от съзнанието ни и подсилва имунната система. Изпълним ли тази рецепта, няма шанс да не се почувстваме добре и да изкараме зимата, без да се налага всекидневно да гълтаме килограми с хапчета.

Постарайте се да си оправите отношенията с партньора, да заредите връзката с енергия и да се впуснете в нови сексуални приключения. Резултатите са гарантирани още на първата седмица след изписаното ви приятно лечение. След това поддържайте тонуса с още много и качествен секс, за да се чувствате добре в своята кожа.