Новият сектор "Б" на "Герена" готов за мача с Хасково

Спорт

18-02-2015, 16:49

Снимка:

levski news

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

„Синя България“ с призив към феновете

Левски е в трескаво очакване на подновяването на първенството. Първият официален мач на „сините” е в събота от 17:00 часа за Купата на България и в него те ще приемат Хасково.

За този мач вече е готов в новия си вид сектор „Б” на стадион „Георги Аспарухов”. По-голямата част от седалките в сектора вече са демонтирани и очакват публика. Както е известно това бе направено по настояване на феновете от агитката на отбора, които така или иначе по време на мачове стоят прави, а седалките често се явяват пречка или неволно биват счупени. Оставени са само седящите места в крайните блокове на сектора, а в случай че тимът се класира за евротурнирите, то тогава седалките отново ще бъдат поставени.

В същото време тръст „Синя България” и Националният клуб на привърженика призоваха левскарите да подкрепят отбора в първия му мач на „Герена” за годината и излязоха с призив да посетят мача с Хасково.

Ето какво написаха от двете „сини” организации в сайта на тръста:

„Тръст „Синя България” и НКП се обръщат към привържениците на „Левски” с покана и молба да дойдат на мача с Хасково за Купата на България в събота на стадиона! Заедно можем да поставим едно ново начало за любимия ни клуб, след като сме изправени пред уникалната възможност той отново да стане собственост на всички нас.

Освен от нас като привърженици, които го подкрепят навсякъде, „Левски” вече има нужда от това да бъдем и негови добри стопани. Всеки лев от билети е жизненоважен в момента, а освен това ще можем да изпитаме насладата да бъдем заедно част от неговото възраждане, което вече започна!

Националният клуб на привърженици на „Левски” пък е приготвил специална изненада, която ще направи връзката между привърженици и отбор още по-здрава, а присъствието на мачовете на тима много по-голямо удоволствие.

Само Левски!”.

 

Източник: sportonline.bg