Каракачанов катастрофира снощи

Политика

19-02-2015, 08:36

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Депутатът е с навехната ръка, блъснал го пиян без книжка

Лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов е катастрофирал снощи около 17.30 ч. на двадесетина км от Карлово, съобщиха агенциите. Шофьорът, виновен за катастрофата, е бил с 1,6 промила алкохол и без шофьорска книжка от 2008 година.

Джигитът излязъл от второкласен път с бясна скорост и пресякъл пътя на автомобила на Народното събрание, в който е пътувал зам.-шефът на парламента. "Добре съм, само с навехната ръка", съобщава Каракачанов, цитиран от „Стандарт”. "Само бързата реакция на шофьора на нашата кола ни спаси. Браво на момчето!", сподели още лидерът на воеводите.

В момента на сблъсъка шофьорът на народното събрание съобразително свил светкавично в ляво и така предотвратил челен сблъсък между автомобилите. Каракачанов е пътувал на задната седалка на автомобила за разлика от друг път, когато имал навика да сяда отпред.Шофьорът на НС не е пострадал, а по чудо и виновникът за катастрофата е без драскотина. На въпрос на униформените какво е пил, джигитът отговорил:"К'во ти пука!". Според неофициална информация возилото на парламента се е движело с 90 км/ч. Назначени са технически експертизи, а пияният шофьор е задържан за 24 часа.