Гадна тайна руши брака на Бионсе и Джей Зи

Нещастията на двойката продължават

Гадна тайна на Джей Зи излезе наяве наскоро. Съпругът на Бионсе се оказа в центъра на жесток скандал, след като стана ясно, че има извънбрачен син на 21 години, които заплашва да съсипе и без това разклатения му брак.
The National ENQUIRER разкри, че срещу звездата е предявен иск от 21-годишен младеж, който твърди, че му е син.
Миналата година Рамир Сатъруайт, начинаещ рапър, започна съдебна битка със съпруга на Бионсе, твърдейки, че той е негов биологичен син. Мъжът е убеден, че музикантът е негов баща, защото имал кратка афера с майка му Уанда в началото на 90-те години.
Джей Зи е знаел за съществуването на потенциалния си син, но отказвал да приеме тази възможност и до последно отричал аферата, за да не повлияе скандалът върху брака му с Бионсе. Двойката и без това се тресе от драми, след скандала в асансьор миналата година, когато Соланж Ноулс нападна съпруга на сестра си.
Защитникът на Рамир заяви пред медиите, че той и неговият клиент са уверени в бащинството на музикалната звезда, но Джей Зи отказвал да се подложи на ДНК тест, който да потвърди думите им.
През 2010 г. с подобно дело самата Уанда се опитала да принуди Джей Зи чрез съда да се подложи на въпросния тест, след като години няколко рано друг мъж доказа, че не е баща на Рамир.