Филип Киркоров победи циганско проклятие

Мургава дама го окрала, но я хванали, нарекла го да е самотен

Кралят на руската естрада с български произход - Филип Киркоров, успя да развали циганско проклятие благодарение на двете си деца от сурогатна майка. 3-годишната Алла-Виктория и 2-годишният Мартин окончателно сложили край на циганска магия, направена на рода Киркорови и обричаща ги на бездетство, пишат руски таблоиди. Медиите в Русия припомнят, че в целия род на певеца той е единственият, който има деца.

Освен двамата наследници от сурогатна майка Филип е баща и на 14-годишна дъщеря, плод от кратката му връзка с манекенката Маша Шатланова. Освен това се говори, че има и извънбрачен син от украинска изпълнителка.

Говори се, че нещастията в живота на Филип Киркоров и ранната смърт на майка му през 1994 г. били предизвикани от тежко циганско проклятие. 33-годишната циганка Лилия Мухомадеева била осъдена за кражба от гримьорната на младата звезда по време на един негов концерт през 1993 г. Ромката задигнала мобилния телефон и скъпия часовник на Киркоров, за което била осъдена на 3 години затвор. Преди да влезе зад решетките, казала на всеослушание в съдебната зала, че проклина Филип никога да няма деца и щастлив брак, както и да остане сам-самичък на света.

Скоро след тази клетва майката на Филип - Виктория Маркова, се разболява тежко от рак на черния дроб. Бащата Бедрос дори отива при Ванга, за да моли за съвет и подкрепа. Ванга казва на Бедрос Киркоров следното според писанията на руски медии: „Жена ти вече е прескочила трапа, но ще има други проблеми". Пророчицата дава няколко съвета за лечението и му казва да я посети пак след една седмица.

В онзи момент Бедрос няма представа какво означава тази седмица. Оказва се, че в този период жена му умира, а по-късно се намира кой да му обясни, че Ванга използва израза: „Ела след една седмица" в разговор с родственик на човек, комуто предстои да умре.

Самият Филип е поразен от бързата смърт на майка си, която умира на 27-ия му рожден ден на 30 април 1994 г. Двамата били много близки. Преди да умре, Виктория го заклева да се ожени за 18 години по-възрастната от него Алла Пугачова.

Филип изпълнява майчината заръка и още на 15 май 1994 г. се жени за Алла в Израел. Но много скоро след това самият той заболява тежко. Дълго време медиите пишат, че по подобие на майка си Киркоров има рак и почти го погребват. И до днес не е съвсем ясно дали е победил лошата болест, или въобще не я е имал. Бракът му с примата на руската естрада приключва през 2005 г., но Филип не спира и до днес да говори колко много обича Алла.

В края на 2011 г. певецът скандализира всички с новината, че е направил дете на жена, която е родила в САЩ. Първоначално твърди, че забременяването е станало след секс между него и жената, но по-късно престава да поддържа тази версия. Година по-късно друга жена му ражда и син. Говори се, че за всяко от децата музикантът е платил по $20 000, но според някои източници сумата е десетократно по-голяма.

Сега децата на Филип Киркоров растат заедно с близнаците на Алла Пугачова, родени също от сурогатна майка през есента на 2013 г. А Киркоров е щастлив, че те са най-категоричното доказателство, че злата циганска клетва е разбита и повече няма да го преследва, пише "Всеки ден"