„Ах, този … мюзикъл” с Орлин Горанов, Орлин Павлов и Еделина Кънева

Двамата разтапящи изпълнители и пленяващото сопрано излизат на бургаска сцена утре

Звездно трио излиза на сцената на Държавна опера – Бургас , за да омагьоса публиката с „Ах, този… мюзикъл”.

Концертът, който ще се състои на 24 февруари, от 19:00 часа, е комплимент към почитателите на хубавата  музика. Те ще имат възможност  да чуят хитове от известни мюзикъли  в изпълнение на  Орлин Горанов, Орлин Павлов  и пленяващото сопрано Еделина Кънева. 

Участие в концерта ще вземат още оркестърът  и хорът на Държавна опера – Бургас. Диригентската палка е поверена на  Йордан Дафов, диригент на хора е  Невена Михайлова, а концертмайстор - Ваня Златева.

Последните дни на месеца ще предложат по нещо за всеки. На 23 февруари любителите на балета могат да се насладят на „Копелия”  по музика на Лео Делиб. В главните роли ще видим примабалерината на Бургаската опера Галина Калчева, а нейни сценични партньори ще бъдат Никола Хаджитанев – гост, Людмил Златев и др.

Финалните акорди от афиша за месец февруари ще бъдат поставени на 27 февруари от фаталната „Кармен”. Представлението ще изненада  с нов декор и звезден състав – Даниела Дякова, Даниел Дамянов, Александър Крунев и Мария Цветкова. „Кармен”  ще се играе на 27 февруари, от 19:00 часа,  в залата на Държавна опера – Бургас.