Сериозни проблеми за Стойчо преди старта на пролетния дял

Спорт

23-02-2015, 10:12

Снимка:

Ивайло Борисов

Автор:

Sportonline.bg

Всичко от Автора

Кукоч и Маркиньос под въпрос за двубоя с Локо София

Проблемите в ЦСКА преди подновяването на сезона могат да станат с два повече. За първия мач срещу Локо (Сф) в „Надежда“ на 1 март под сериозен въпрос е участието на Маркиньос и Тончи Кукоч.

 

Бразилският халф с роден паспорт е получил травма в края на миналата седмица и затова не игра в последната контрола с Верея. Той все още има болки и се възстановява бавно, но на „Армията“ се надяват, че ще е на линия за неделя. Напълно е възможно Маркиньос да попадне в групата за мача, но да остане резерва срещу бившия си отбор и да се появи в игра само при неблагоприятно развитие за тима му.

 

По-деликатно е положението с Кукоч. Хърватинът получи контузия в слабините в самия край на проверката с Верея и директно излезе от терена, като остави ЦСКА с човек по-малко.

 

Защитникът ще мине днес медицински прегледи, които ще покажат дали ще пропусне дербито с Локо (Сф). Неговото отсъствие би се отразило по-негативно на тима, като на поста му трябва да бъде преквалифициран някой измежду Венцислав Василев, Кристиян Супусепа и Амансио Фортеш.