Моден гаф на Оскарите, Джей Ло и Лусиана Педразо с еднакви рокли

Непростимата грешка бе забелязана от медиите и зрителите веднага

Стилисти и дизайнери сгафиха сериозно, като облякоха в един и същи рокли съпругата на Робърт Дювал Лусиана и Дженифър Лопес.

Латинодивата, която беше представящ се появи в кремаво — кафява рокля, с дантела и пайети, с широко деколте. Моделът бе дизайнерът Елис Сааб и подчертаваше ослепителната й фигура. Джен, която имаше удоволствието да презентира наградите за най-добър костюм, този път се оказа в центъра на грандиозен скандал. Уж перфектно облечената актриса и певица неочаквано се оказа дублирана от съпругата на Робърт Дювал.

Гафът моментално бе забелязан от медиите и е малко да се каже, коя от двете бе по-ядосана. Единствената разлика в двата модела, бе, че на Дженифър роклята бе с цвят на капучино, а на Лусияна в цвят на червен портокал.

Съпругата на легендата Робърт Дювал дойде да го подкрепи в номинацията, за най-добра поддържаща роля на церемонията. Красавицата неволно се оказа сензацията на вечерта, заради гафа с вечерната рокля.

Фактът, че бе дублирала тоалета на една от водещите звезди на събитието предизвика невиждано вълнение в мрежата. А коментарите не закъсняха — да не говорим, че Джей Ло направо побесня, когато видя, че с нейния уникат е облечена и друга звезда на събитието.

Иначе и двете дами се класираха сред най-стилните на Оскарите. Сред отличниците бяха още Дакота Джонсън и Мелани Грифит, които се появиха заедно. Към тях се присъединиха още Сиена Милър, Розамунд Пайк и бременната Кийра Найтли, Суки Уотърхаус и други.

Очаквайте най-добрите и най-лошите рокли на червения килим в Bulgariautre.bg скоро.