НАП обяви на търг 5 етажна сграда в центъра на Добрич

Парите

24-02-2015, 11:28

Снимка:

НАП - Добрич

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Обявени са за продан 4 леки и товарни автомобила

Пет етажна сграда в центъра на Добрич обявиха днес на търг публичните изпълнители от НАП Добрич. Недвижимият имот, обявен на публична продан, е корпус № 1 на бивш комбинат за битови услуги, построен върху държавно дворно място. Помещенията в сградата са обособени в 20 самостоятелни обекта, като сред тях са фризьорски салон, офиси, аптека, столова и др. Началната тръжна цена на обектите варира от 7 699 до 325 441 лева. Търгът с тайно наддаване ще се проведе на 25 март, а оглед на обектите кандидат – купувачите могат да извършат от 9 до 20 март.

На друг търг, който ще се проведе на 6 март, добричките данъчни са обявили за публична продан 4 леки и товарни автомобила, сред които са Опел Зафира, Фолксваген Кади и Ситроен Берлинго. Стартовата цена, от която ще започне наддаването за автомобилите, е от 3200 до 6000 лева. 

 Повече информация за провежданите от НАП търгове  добруджанци могат да получат на интернет приложението за публикуване на провежданите от приходната агенция търгове на електронната страница на НАП – nap.bg. Софтуерът позволява на кандидат – купувачите да търсят по ключови думи стоки и имоти, началната тръжна цена, тяхното местоположение и др.