Люси иска дете, Камелия била предател

Бившето й гадже Камелия отказа да забременее инвитро

Люси Дяковска, която след раздялата си с Камелия, се върна в Германия, вече е готова да стане майка. В "120" минути по btv тя призна, че напоследък все по-често се замисля за това.

Люси разказа, че има едно семейство, което ще й помогне да има поне едно дете.

Макар да не изрече „сурогатно майчинство", Люси намекна, че става дума тъкмо за този вариант. „Това семейство смята, че може би никога няма да мога да намеря човек, който да замени сцената. Последната година много по-често се повдига въпроса за това.

Имам обаче още няколко неща да приключа с кариерата. Знам, че ще бъда чудесна майка", каза Люси.

Семейството решило да й помогне, след като преди време социалните служби у нас не я одобриха като потенциален родител на осиновено дете. Още тогава Дяковска обмисляше да прибегне до сурогатна майка, тъй като бившето й гадже Камелия отказа да забременее инвитро. Плановете се провалиха след изневярата на Камелия с дъщерята на Йорданка Христова.

Червенокосата изпълнителка вече е преодоляла предателството на бившето си гадже. Дамите няколко пъти се събираха и разделяха след участието си в риалити формата VIP Brother в края на 2012 г. След като й изневери, Камелия се опита да й отнеме и общото жилище, а става ясно, че се опитала да вземе и бизнеса й тук.

„Преди три години, аз замених кариерата за любовта в лицето на Камелия. Тогава чувствах, че това е правилното нещо. Но сега виждам, че ми е нужно още време, за да заменя наистина кариерата с любовта", категорична е певицата.

В момента Люси не желае да се обвързва емоционално и заяви, че вече е наказала предателите. / Lifestyle.bg