Руслан Мъйнов се сгоди за бившата на Фахрадин

Актьорът предложи брак на колежката си от „Комиците“ Анелия Луцинова

След дълги години самота и несполуки с жените актьорът Руслан Мъйнов най-накрая намери човека, с когото да прекара остатъка от живота си, пише „Всеки ден". Избраницата на звездата е негова колежка от „Комиците" и се казва Анелия Луцинова. Двамата живеят заедно от няколко месеца, но едва преди дни Мъйнов се осмелил да отправи към любимата си заветното предложение.

„Много съм щастлив, че тя каза „да". Отдавна съм готов за семейство и никога не съм крил, че не ми върви на фронта на чувствата. С Ани обаче открих истинската любов. Не знам кога ще е сватбата, но се надявам да се бракуваме до края на годината, ако всичко е точно", споделил пред приятели Руслан. Мъйнов не скрил, че е предложил на половинката си по най-тривиалния възможен начин - на романтична вечеря. „Знам, че е абсолютно клише, но винаги ми се е струвало оригинално да сложиш пръстен в чаша шампанско или в скъп десерт например. Не мисля, че е скучно или сухарско. А и по реакцията й прецених, че съм уцелил", похвалил се бесарабският българин.

28-годишната избраница на Руслан е родом от Русе. Преди да се включи в забавното шоу „Комиците", Анелия се е снимала в реклами на почти всички мобилни оператори у нас. Бившият й приятел пък е небезизвестният актьор от „Забранена любов" Фахрадин Фахрадинов.