Венци Стефанов скочи на Левски и ЦСКА, призова ги да си платят данъците

Спорт

25-02-2015, 18:20

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Ако няма Славия, Локомотив и Берое, те ще играят с Чукурово и Долни Дъбник, обяви членът на Изпълкома

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов се изказа остро срещу изявеното желание на Левски и ЦСКА да получават повечи пари от телевизионните прави. Той говори след днешното заседание на комитета и потвърди думите на Борислав Михайлов, че БФС не разпределя парите от тв-правата и заради това за тях не е ставало въпрос.

 

„За ТВ-права не сме говорили, за ЦСКА и Левски – те си имат право да си искат. Мисля, че е добре първо да си платят данъците, после да искат за ТВ-права. Левски и ЦСКА да не са извънземни, има си правилник, подписани са документите, какво ще се срещаме. Какво преразпределение на парите?! Ако ги няма Славия, Локомотив и Берое, Левски и ЦСКА с кой ще играят – с Чукурово и Долни Дъбник?! Айде стига, мислете с главите си!”, обяви Стефанов.

 

Той продължи с колоритните си изказвания и след въпрос за евентуалното създаване на „Б” национален отбор.

 

„Ние нямаме А национален, ти искаш Б национален. Къде отиде…?!”, отвърна босът на Славия.

 

Конкретно за днешните решения на Излъкома Стефанов каза:

 

„Най-важните решения са за 15, 17 и 19 години за юношите. Има предложение да се създаде една „Б“ група за отборите от „А“ група, ако имат желание. Има предложение от Наско Сираков да има трима футболисти до 21 години в клубовете. Има лек разнобой, но според мен поне двама трябва да има. На 19-ти ще се реши. Аз съм за”.

 

Източник: sportonline.bg