Родители от Тервел в кома, тръгнали за гроба на сина си!

Венета и Георги пътували за Варна да правят помен за 7 години от смъртта на сина си

Родители тръгнаха от Тервел към Варна да правят помен за починалия си син, но не успяха да стигнат до гроба му. Зверската катастрофа, станала вчера прати в кома Венета и Георги Железови, които в момента са настанени в болница „Света Анна“.

64-годишният Георги и 62-годишната му съпруга пътували вчера към морската столица с  „Ауди“, както Добрич Утре писа. На около 400 метра след разклона за село Любен Каравелово се сблъскали с лека кола „Фиат“.
От полицията съобщиха, че инцидентът е възникнал около 11,45 часа на мокър асфалт и при мъгла. Причините и обстоятелствата се изясняват. Пострадали са четирима души. Георги и Венета Железови са настанени в Реанимацията на МБАЛ „Света Анна“ във Варна, с черепно-мозъчни травми и в кома, с опасност за живота.
Водачката на „Фиат“-а – 30-годишна украинска гражданка, постоянно пребиваваща в България и 62-годишна пътничка са настанени за лечение, без опасност за живота, с контузни наранявания по цялото тяло. По случая има образувано досъдебно производство.
Причината семейство Железови да тръгнат към Варна бил помен за 7 години от смъртта на сина им Денислав, който починал на 22 февруари 2008 година, пише БЛИЦ.