Автосалон за фермери на изложението "Агра 2015“

Парите

26-02-2015, 13:49

Снимка:

"Агра 2015“

Автор:

PlovdivUtre

Всичко от Автора

От панаира готвят и томбола с награди за посетителите

Автомобилен салон за фермери е една от новостите на Международната селскостопанска изложба „Агра 2015“, която ще се проведе от 4 до 8 март в Международен панаир Пловдив. Посетителите ще видят автомобили с висока проходимост и по-голямо място за товари, както и нови модели джипове. Наред с това имат възможност да спечелят атрактивни  награди.

Освен с новости от автомобилостроенето, посетителите на „Агра 2015“ ще се запознаят с иновации за земеделието, животновъдството, биопроизводството и други сектори на селското стопанство, представени от фирми от 24 държави.

Гостите имат възможност да получат и подарък, като попълнят анкетна карта за проучване на тяхното мнение за изложбата.  Имената на тримата печеливши ще бъдат обявени на 8 март.

Тогава приключва форумът на агробизнеса, храните, виното и туризма, включващ 7 изложения: „Агра“, „Винария“ - за лозарство и винарство,  „Фудтех“ - за храни и хранително-вкусовата индустрия, „БиоАгра“, „Апи България“ - за пчеларство, „Хорека Пловдив“ - за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти, и „Вкусовете на Италия“. Билетът, даващ достъп до всички прояви, струва 3 лева, а за ученици, пенсионери инвалиди – 2 лева.