Дебютът на Димчо Ненов е в събота

Спорт

26-02-2015, 17:21

Снимка:

DobrichUtre.bg

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Добруджа премери сили с Лудогорец

Футболистите на Добруджа излизат срещу Ботев (Враца)

Свършихме доста ползотворна работа и се надявам този труд, които футболистите вложиха в подготовката да се реализира в първенството, заяви на пресконференция днес старши треньорът на Добруджа Димчо Ненов.

Няма как да кажа, че отборът е на 100% готов, защото отбор не се гради за 20 дни или за 2 месеца. Съставът ни е почти изцяло нов и затова имаме да изчистваме още неща, но в мачовете това може да го компенсиране, ако сме колектив, ако сме единни, смята Ненов.

Добруджанци ще отпътуват за Мездра без Кристиян Петков и Георги Пейчев, които  лекуват контузии. Халфът Николай Петров  не е напълно възстановен, но ще бъде включен в състава за мача с Ботев.

Харесва ми обстановката в отбора, всички тренираме с настроение и сме много амбицирани, заяви на пресконференцията Симеон Иванов - Матераци. Най-важното е всички заедно да се хвърлим в битката, допълни футболиста.

Радостен съм, че се завърнах в Добруджа, сподели Николай Петров. Доволен съм, че отново съм тук, защото при предния си престой усетих любовта на феновете, допълни Николай.

 Добруджа излиза в събота, 28 февруари, от 14.00 часа срещу Ботев (Враца). Двубоят ще се играе в Мездра, поради ремонт на стадиона във Враца.