Екшън край Равда! Мъж с опасност за живота след опит за отвличане /овновена/

Крими

28-02-2015, 15:26

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Хванаха в Несебър издирвани криминално проявени

Скандлът е станал е станал преди няколко часа на пътя

35-годишен мъж от Ямбол е с опасност за живота, след жесток побой и опит за отвличане на пътя между Равда и Несебър. Петима мъже са арестувани днес след бесен ексшън.

Установено е, че сигнал за инцидент подал самият пострадал, който обаждайки се на тел. 112 обяснил, че в близост до кръговото кръстовище в Несебър е подгонен от петима мъже, които искали да го бият. Малко след това е получено второ съобщение от случаен гражданин за това, че в района до бензиностанция „Петрол” на входа на Несебър, петима лица бият мъж и го качват насила в л.а. „Форд”.

В резултат на бързите полицейски действия на служители от Районно управление „Полиция” – Несебър около 11.10 ч. автомобилът е установен на входа на с. Кошарица, като в багажника му е намерен пребития 35 годишен ямболия. Същият е откаран в МБАЛ – Бургас, където е оставен за лечение с опасност за живота с наранявания по цялото тяло. Констатирано е, че пострадалия е криминално проявен – извършител на кражби на лично имущество.

Към момента за побоя и опита за отвличане за срок от 24 часа са задържани петима мъже, съпричастни към случая. Служителите от Районно управление „Полиция” - Несебър продължават с провеждане на оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия с цел изясняване на причините, довели до осъществяване на криминалните действия от петимата задържани.